Eco Royal

Om oss

Ecoroyal er en produsent og et visjonært merke, vi leverer fullstendig komposterbar emballasje og engangsservise globalt. Ecoroyal er en avdeling av Royalgroup  Teamet vårt består av godt kompetente personer v dem har mer enn 5 års internasjonal handelserfaring. Vi har mange erfaringer i samarbeid med internasjonalt. Vi får hele produktserien vår direkte fra fabrikk og kan tilby svært gode betingelser for volumkjøp hos oss, dermed slipper vi også unødvendige og fordyrende mellomledd. Spør oss om ett tilbud om du eller din bedrift er ute etter en solid leverandør som også kan levere volum. Vi selger i dag til alt fra privatpersoner til messer, festivaler, campingplasser, restauranter, men også til butikker som videreselger vår produktserie.

Alle produkter kommer med sertifiseringer som er nødvendige for salg i butikk/nettbutikk, men også med strekkoder som gjør det enklere å selge i fysiske butikker og nettbutikker. Vi tilbyr gode betingelser til bedrifter som selger vår produktserie og vil aldri konkurrere med disse om pris.Vårt omfattende utvalg av miljøvennlige engangsutstyr tilbyr miljøvennlige produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Våre PLA-belagte kopper med varmt og kaldt drikke, papirstrå, uttakskasser og bagasse matbeholdere, biologisk nedbrytbare poser er laget av kullfattige, fornybare eller resirkulerte materialer, og alt kan komposteres kommersielt med matavfall der det finnes fasiliteter.

Alle produkter kommer med sertifiseringer som er nødvendige for salg i butikk/nettbutikk, men også med strekkoder som gjør det enklere å selge i fysiske butikker og nettbutikker. Vi tilbyr gode betingelser til bedrifter som selger vår produktserie og vil aldri konkurrere med disse om pris.

Vi kan også tilby pris på kjøp av container med våre varer, samt egen logo/skrift på selve produktet, men det må her påregnes lengre leveringstid.

Ta gjerne kontakt med oss på både epost og telefon eller benytt kontaktskjema nedenfor.

Ta kontakt

Kontakt oss
Tlf. 41109843/95175425
Følg oss i sosiale medier
© 2021 Ecoroyal.no
Utviklet av Finalize IT Ballangrud
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram