No menu selected

Biologisk nedbrytbart / komposterbart

Hvordan kan du vite om en vare på emballasjen er biologisk nedbrytbar eller komposterbar? Den eneste sikre måten er å be produsenten om et tredjeparts sertifiseringsdokument. Det er egentlig den eneste måten du kan være sikker på. Denne sertifiseringen skal ikke være en som genereres av selskapet selv. Det skal være fra en akkreditert tredje del som Institutt for biologisk nedbrytbare produkter (BPI). Sørg også for å lese sertifiseringen nøye. Noen selskaper håper å lure forbrukerne ved å gi sertifikater for visse ingredienser i emballasjen og ikke pakken som helhet. Til slutt må du lese de små skriftene. Noen selskaper fremsetter påstander om biologisk nedbrytbarhet, men i veldig fin skrift, merk at bare under visse miljøforhold vil noen biologisk nedbrytning forekomme, og det kan ta så lang tid som fem år før dette skjer. Selv om 5 år absolutt er bedre enn 5000 år, bør ikke disse selskapene forvirre publikum ved å si at det er biologisk nedbrytbart. Federal Trade Commission uttaler at for å liste opp varer som biologisk nedbrytbare, må varen brytes ned på en rimelig kort periode etter vanlig avhending. American Chemistry Council utførte en studie og bestemte at de fleste forbrukere mener at tidsrammen for biologisk nedbrytning skulle være 1 år eller mindre for å komme med disse påstandene. Ta bort her er å gjøre undersøkelser for å forstå fullt ut hva som akkurat skal skje med produktet ved avhending.

Når det gjelder komposterbare krav, er reglene veldig klare. En vare må oppfylle en av to ASTM-tester. ASTM D6400 eller ASTM D6868. Det er her den tredjepartssertifiseringen kommer til spill. Insister på at emballasjen din har en tredjepartssertifisering som en fra BPI. På denne måten vet du helt sikkert at det er testet av et annet selskap enn det som produserer eller selger varen. Alle våre Harvest Fiber- gjenstander er tredjeparts BPI-sertifiserte komposterbare. Vær oppmerksom på at disse komposterbare kravene bare gjelder profesjonelt administrerte komposteringsanlegg og ikke kompostbunken din i bakgården. For å finne en komposter i nærheten av deg, er det bare å besøke findacomposter.com. Hvis du tilfeldigvis kaster en gjenstand som selges som komposterbar, i kompostbeholderen i hagen din, kan det ta veldig lang tid før komposteringsprosessen skjer. Et profesjonelt administrert anlegg kontrollerer nøye varme- og fuktighetsnivået i materialet som hjelper og akselererer prosessen.

Vi blir ofte spurt om komposterbare produkter vil biologisk nedbrytes på et deponi. Svaret er at ikke innen tidsrammen de fleste tenker på når de vurderer biologisk nedbrytbare gjenstander. Det skjer faktisk veldig lite biologisk nedbrytning på de fleste moderne deponier. Årsaken til det er at de er bygget for å holde luft og fuktighet utenfor. Dette er to faktorer for at biologisk nedbrytning skal skje. For å sitere Dr. William Rathjes bok med tittelen Søppel, viser han at «Sannheten er imidlertid at dynamikken til et moderne deponi er nesten det motsatte av hva folk flest tror … Godt utformede og administrerte deponier ser ut til å være langt mer tilbøyelige til å bevare innholdet for ettertiden enn å forvandle det til humus eller mulch. De er ikke store komposter: de er heller store mumifiserer. «

Reglene for å oppgi varer er komposterbare skjerper seg absolutt, men det er virkelig opp til forbrukeren å gjøre leksene sine. Bare fordi en vare er laget, eller påstått å være laget av organiske eller naturlige råvarer, betyr ikke det at den vil nedbrytes eller komposteres. Insister på at tredjepartssertifisering er den eneste virkelige kvalifiseringsmåten.

Når det gjelder komposterbare krav, er reglene veldig klare. En vare må oppfylle en av to ASTM-tester. ASTM D6400 eller ASTM D6868. Det er her den tredjepartssertifiseringen kommer til spill. Insister på at emballasjen din har en tredjepartssertifisering som en fra BPI. På denne måten vet du helt sikkert at det er testet av et annet selskap enn det som produserer eller selger varen. Alle våre Harvest Fiber- gjenstander er tredjeparts BPI-sertifiserte komposterbare. Vær oppmerksom på at disse komposterbare kravene bare gjelder profesjonelt administrerte komposteringsanlegg og ikke kompostbunken din i bakgården. For å finne en komposter i nærheten av deg, er det bare å besøke findacomposter.com. Hvis du tilfeldigvis kaster en gjenstand som selges som komposterbar, i kompostbeholderen i hagen din, kan det ta veldig lang tid før komposteringsprosessen skjer. Et profesjonelt administrert anlegg kontrollerer nøye varme- og fuktighetsnivået i materialet som hjelper og akselererer prosessen.

Vi blir ofte spurt om komposterbare produkter vil biologisk nedbrytes på et deponi. Svaret er at ikke innen tidsrammen de fleste tenker på når de vurderer biologisk nedbrytbare gjenstander. Det skjer faktisk veldig lite biologisk nedbrytning på de fleste moderne deponier. Årsaken til det er at de er bygget for å holde luft og fuktighet utenfor. Dette er to faktorer for at biologisk nedbrytning skal skje. For å sitere Dr. William Rathjes bok med tittelen Søppel, viser han at «Sannheten er imidlertid at dynamikken til et moderne deponi er nesten det motsatte av hva folk flest tror … Godt utformede og administrerte deponier ser ut til å være langt mer tilbøyelige til å bevare innholdet for ettertiden enn å forvandle det til humus eller mulch. De er ikke store komposter: de er heller store mumifiserer. «

Reglene for å oppgi varer er komposterbare skjerper seg absolutt, men det er virkelig opp til forbrukeren å gjøre leksene sine. Bare fordi en vare er laget, eller påstått å være laget av organiske eller naturlige råvarer, betyr ikke det at den vil nedbrytes eller komposteres. Insister på at tredjepartssertifisering er den eneste virkelige kvalifiseringsmåten.

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>